torsdag den 6. marts 2014

Job sælger til Thailand

RasmusHar du en vision om at flytte til et tropisk paradis for at arbejde og leve - hvor Holger Danskes grå hverdag er langt borte? Hvis du kan forstille dig et job som sælger i Thailand, er du kommet til det rette sted. Til vores stærke salgs team i Hua Hin Thailand, søger Alpinesale.dk løbende engagerede samt motiverede medarbejdere til salg indenfor telemarketing.
Dit job som sælger i Thailand vil bestå af, at indgå i vores hold af medarbejdere der betjener danske og udenlandske firmaer med et bredt sortiment af tjenester, af høj kaliber indenfor telemarketing. Vi forventer at du har arbejdet med telemarketing tidligere, hvis du søger denne stilling, da dine kollegaer hernede alle er rutinerede vedrørende præcis denne branche. Dog sikre vi til enhver tid at firmaets nyligt tiltrådte kollegaer bliver indført I firmaets procedure, operationer og produkter.

Du vil konstatere at du bliver del af en hastigt voksende virksomhed indeholdende adskillige alsidige arbejdsopgaver. Vores hovedkvarter i Hua Hin beskæftiger i øjeblikket 35 sælgere, men eftersom vores kundekreds omfatter hastigt voksende firmaer, da forventer vi at tilpasse vores stab til kundernes opjustering. Vores mål er at tilvejebringe vores klienter de mest kvalitetsrige produktløsninger indenfor marketing. Vi har ladet valget falde på en faglig beliggenhed i salgsprocessen som gør os til det naturlige transferled.
Bliv en del af vores team
Informationsflow og effektiv salgsoptimering er vores kerneydelse, og vi vil løbende anvende nye medarbejdere til at levere det bedste af det bedste til vores mange kunder. På denne baggrund er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du går og leger med tanken om disse tre begreber - job sælger Thailand.
Her opnår du arbejdsforhold der er tip top, eftersom vores filosofi er, at tilfredse medarbejdere har den bedste indstilling. Dit primære arbejdsredskab vil bestå af firmaets super velfungerende og meget avancerede IP-telefonsystem.
Er du vores kommende entusiastiske medarbejder? Da kan du roligt sende en ansøgning til - job sælger Thailand - så lynhurtigt som muligt. Vi tager alle ansøgninger alvorligt og ser frem til din ansøgning.

Job i Thailand

Et internationalt job forløb udgør stedse et kæmpe plus på CV'et, hvis firmaer skal rekrutere nye ansatte. I en globaliseret verden er arbejdserfaringer fra udenlandsophold uvurderlige i talrige jobsammenhænge. Med et ansættelses forløb af en bestemt varighed i f.eks. Thailand, da er du fint rustet. Har du interesse og kundskab indenfor telemarketing, da kan du muligvis søge om et job i Thailand ved alpinesale.dk.
alpinesale.dk besidder i disse dage 35 enormt motiverede telemarketing ansatte oppe i firmaets hovedkvarter i Hua Hin - Thailand. Med blik på at tiltræde et job i Thailand indenfor telemarketing, har vi formået at udforme en uhørt motiveret stab af ansatte der alle har et højt ambitionsniveau. Med udsigt fra et moderne kontormiljø i Hua Hin, betjener alpinesale.dk sine dels udenlandske og danske kunder med et højt serviceniveau omkring salg samt telemarketing. Firmaets service løsninger er modsat mange andre ikke "gammelt indhold på nye flasker", men reelt en hel ny strategi hvorved man kan bruge traditionsrig telemarketing til optimering af kernefunktioner i virksomheder. Med fokusen lang række moderne tiltag omkring telemarketing, da er denne salgsform i disse dage en særdeles omfattende del af salgspotentialet i en hvilken som helst virksomhed, det ved vi og vores kunder ved at vi er bevidste om det, så enkelt er det.
Dette job i Thailand vil give dig et fantastisk afsæt til din videre karierre. Du vil gennem Alpinesales.dk erfare at dine evner bliver sat på prøve af flere af branchens skarpeste kapaciteter og du vil udvikle dig eksponentielt, det siger sig selv.
Alpinesale.dk udgør et kvalitets brand i relation til telemarketing og det skal det fortsætte med. Firmaets stab er vant til at indgå i dialog med beslutningstagere af enhver karakter og for os er gatekeepere blot en ubearbejdet del af det store marketing kosmos. Vi repræsenterer firmaets kundevirksomheder på mest suveræne manér - med blik på mersalg og mødebooking. Denne kategori af opgaveløsning kræver et særskilt gå-på-mod, og således ser vi frem til at hjælpe dig i gang.
Lykkeligvis repræsenterer opgaveløsning ikke alt imellem himmel og jord, her ved os. Når du bestemmer dig for at bosætte dig i Hua Hin, så bestemmer du dig på samme tid også at sige ja til ekstremt talrige underholdningsmuligheder, uafhængigt af om det er i turistområderne eller om det eriI det internationale miljø som udenlandske firmaer har skabt i byen.
Fokusere du en del på at hitte et job i Thailand, som samtidigt tilbyder gode kollegaer og et utroligt internationalt samvær og miljø? Så kontakt Alpinesale.dk i forvejen i disse dage for en orienterende samtale. Her glæder vi os til enhver tid til at høre om mulige nye kollegaer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar